Leer en laat je inspireren

Welkom op mijn Blog

SJ Inspired

Wat is Divi?

In de wereld van webdesign met WordPress komt de naam ‘Divi’ steeds vaker voor. Maar wat is Divi nu precies? In deze blogpost ontdekken we wat Divi is en waarom ik er zoveel van hou.

Divi: Een Eenvoudige Uitleg

Elke WordPress website heeft een thema nodig. Een thema bepaalt hoe je website eruitziet, wat je kunt bewerken en aanpassen en hoe je dit doet. Divi is een thema en visuele page builder voor WordPress. Het is zo gemaakt dat je zonder enige kennis van codes of programmeren een mooie website kunt bouwen.

De Kracht van Divi: Flexibiliteit en Gebruiksgemak

Nu ik je kort en krachtig heb uitgelegd wat Divi nu eigenlijk is, zal ik vertellen waarom ik er zoveel van hou. Een van de grootste voordelen van Divi is het gebruiksgemak. Het biedt een drag-and-drop systeem waarmee je eenvoudig elementen zoals tekst, afbeeldingen en knoppen kunt toevoegen en verplaatsen op je webpagina. Je ziet meteen hoe het eruit komt te zien en de aanpassingsmogelijkheden zijn enorm. Van kleur tot grootte, van schaduw tot effecten. Doordat je zelf meteen kan zien hoe het eruit komt te zien, ben je meteen tevreden als je de pagina hebt afgerond. Ik zeg altijd: met Divi is alles mogelijk, omdat er oneindig veel opties zijn.

Aanpassingsmogelijkheden

Zoals net al benoemd, komt Divi met een breed scala aan aanpassingsopties. Met honderden vooraf gebouwde lay-outs en modules kun je bijna elk ontwerp dat je je kunt voorstellen realiseren. Deze opties zijn volledig aanpasbaar, wat betekent dat je de kleuren, lettertypen en lay-out van elk element kunt wijzigen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Wanneer je nog nooit een website hebt gemaakt, kun je een standaard lay-out kiezen om het zo te leren!

Waarom Kiezen voor Divi?

Divi zit bij het hostingpakket van SJ Inspired er altijd als extra bij. Dit omdat ik je dan te allen tijde goed kan ondersteunen. Heb je bijvoorbeeld een vraag over hoe je een foto invoegt of hoe je die ene tekst net een beetje meer naar links krijgt, kun je mij hier altijd over berichten. Zo sta je er nooit alleen voor en zijn eigenlijk al jouw wensen nog sneller mogelijk.

Hulp nodig?

Heb je vragen over Divi of kom je uitdagingen tegen tijdens het ontwerpen van je website? Aarzel niet om contact op te nemen. Bij SJ Inspired sta ik klaar om iedereen te helpen, of je nu al klant bent of overweegt om klant te worden. Mijn doel is om je te ondersteunen bij al je Divi-gerelateerde vragen, van het toevoegen van elementen tot het aanpassen van lay-outs. Samen zorgen we ervoor dat jouw website precies wordt zoals jij het voor ogen hebt. Wil je ook genieten van persoonlijke ondersteuning en vele andere voordelen?  Aarzel dan niet en neem direct contact met me op via info@sj-inspired.nl. Je kunt ook volgen op Facebook en Instagram voor meer tips en updates. Laten we samen werken aan het bouwen van een sterke, betrouwbare online aanwezigheid voor jou!

Chat openen
Scan de code
Hallo,

Welkom op SJ Inspired
Waarmee kunnen we je helpen?